flag

Bornholms Skakklub

Vi kan stadig mærke varmen
Fredag 16 Juli 2021 16:48     Læst af : 569     A+ | a-
Der er hedt både udenfor og indenfor, skakspillerne sidder og sveder, mens deres hjerne kværner, nogle vandre hvileløst rundt mens de "tænker".
Gruppe 1
Rundens store overraskelse var Læseforeningens Mikkel Vinh Løftgaard, som spillede remis imod GM Henrik Danielsen, det siges at Henrik var under pres.
Det jeg nærmest vil kalde for et klubopgør, imellem Rune Andersen og David Ståhlberg, endte med en sejr til Rune. Belønningen for det blev så at han skal spille imod Henrik Danielsen i 3 runde.
Efter 2 runder var der en 6 delt 1 plads med 1½ point.

Gruppe 2
De 2 topratede Mikael Ramkilde og Erik Løveid bragte sig i spidsen med 2 point, sammen med Sissel Kærgaard, der forøvrigt er lavest ratet i gruppen. Både Bent og Svend tabte deres partier.

Gruppe 3.
Arne Nielsen måtte nøjes med remis, og har nu 1½ point. topdog i denne række er Morten Emil Jannik fra Odense Skakklub og 10 årige Villads Majvang Sandman fra Læseforeningen, jeg har ikke selv set partierne endnu, men det siges at han har spillet nogle forrygende partier.

Vi har jo så også besøg af en lille gruppe Skak-tifosier, som udelukkende er her for at bakke op om deres klubkammerat , og selvfølgelig for også at lege turister.

Det sker


For hele sæsonplanen se under Info.