flag

Bornholms Skakklub

Furesø - Bornholm 5½ - 2½
Af Per Rasmussen
Søndag 18 November 2018 19:57     Læst af : 2127     A+ | a-
Måske var forventningerne for høje, til dagens kamp, men jeg havde taget mig den frihed at tro at vi ville spille nogenlunde lige op med Furesø.
Men Furesø havde forberedt sig godt, de ankom allerede lørdag, og havde resideret på Skovly, og mødte veloplagte op til dagens kamp.
 
 Jens Kristiansen med hvid imod Søren Bogø remis
 efter  38 træk.

 Kasper W Dam med hvid imod Casper Radil, et langt   parti, som længe så ud til at hælde ud til Casper R   fordel, men endte remis efter 71 træk.
Mads Holger Bang Jacobsen med hvid imod Jacob Høyer remis efter 35 træk

Henrik B Pedersen med hvid imod Ib Andersen, gevinst til hvid efter 43 træk
 Rune Andersen med hvid imod Peter Thorsbro endte   remis efter 41 træk.
 Det var et af utallige opgør mellem disse 2 spillere..
 Steen Møldgaard med hvid imod David Ståhlberg,
 remis efter 33 træk
 
Jens Peter Mejlvang med hvid imod Bo Garner Christensen- Vi var egentlig flere der regnede med at her skulle vi have en bornholms sejr, men lige pludselig gik det helt galt og efter 28 træk opgav FYR
På  bræt 8 sad Klaus Nielsen imod Magnus Mejlvang, det var dagens tidsmæssige længste parti. Magnus kæmpede herodisk for bare at forsøge at rede det halve hjem, men måtte til sidst se sig slået.

Så man må med bedrøvelse i stemmen, erkende at vi mødte en modstander som havde en plan om at de ville vinde, de indrømmede dog at de havde fået lidt mere med hjem, end hvad de var kommet efter.
 

Det sker


For hele sæsonplanen se under Info.