flag

Bornholms Skakklub

Hun kom. Hun gik. Hun sejrede
Fredag 16 Juli 2021 21:48     Læst af : 734     A+ | a-
Lidt kryptisk overskrift, men her snakker vi om Sissel Kærgaard fra Køge, Hun kom til Bornholm nogle dage før turneringen, og de første 3 dage brugte hun på at gå Bornholm rundt langs kysten. Efter min mening en kæmpe præstation. Efter en fridag kommer hun så til Sommerskakken hvor hun som lavest ratede i Gruppe 2. Starter med en sejr over vores spanske ven Flemming Borg, så er det Daniel Petersen fra Sorø, der må ned, og i 3 runde gør hun så kål på Egon Rysgaard Madsen fra Thy.
Bornholm rundt på 3 dage, 3 point på 2 dage, hvad kan det ikke føre til.
Men i lørdagens første runde er modstanderen topdog Mikael Ramkilde med 2½ point, det bliver nok svært, men hun har meget at tære på, på ratingkontoen, forventet score efter 3 runder er 0,65

I gruppe 1 gjorde Henrik Danielsen kål på Rune Andersen, og fører nu med 2½ point, lørdag hedder modstanderen Lars Hansen fra SK 68.

Tilbage til gruppe 2, her vendte Bent Schiøtt Hansen stærkt tilbage med en sejr, og ligger nu med 2 point, o,4 over forventet score.
Svend Vestergaard havde en hård dag, med 2 nederlag og er 0,57 under forventet.
 
I gruppe 3 fik Arme remis i begge dagens partier og ligger nu på 2 point, men det første parti bliver jo ikke ratet, men han er o,67 under forventet.
Ingen af vores spillere ligger så dårligt så de ikke kan indhente det tabte

Lørdagens 4 runde starter kl. 10.00 og 5 runde kl. 15.30, og om aftenen er der lyn på programmet

http://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=26606
 

Det sker


For hele sæsonplanen se under Info.