flag

Bornholms Skakklub

Sunny Sunday in Helsingør
Af Per Rasmussen
Mandag 3 Juni 2019 11:25     Læst af : 1400     A+ | a-
Rune har fået sin præmie ved Kronborg Chess Open
Rune har fået sin præmie ved Kronborg Chess Open
Kronborg Chess Open 2019 er slut - men absolut en turnering der kan anbefales - godt arrangeret - gode forhold.

Mester 2
Jeg vil tillade mig at sige at Rune Andersen har haft en god turnering i Helsingør, da han sluttede på 4½ point, og dermed fik ratingfremgang. Men selvfølgelig vil man godt have lidt mere. De 4½ point rakte til en 2 plads, idet Dennis Jørgensen fra Helsingør som også havde 4½ point, havde bedre korrektion end Rune, bl.a. pga sejren over Rune.

Kronborg 5
Jeg selv sagde hunden, i dette tilfælde ikke min gravhund Lady, men mig Per Rasmussen klarede sig vel egentlig også ret godt.
Jeg sluttede på 4 point, efter en stor indsats søndag hvor jeg scorede 1½ point. Jeg havde ellers noteret mig at hidtil i turneringen der havde jeg vundet, eller spillet remis i dagens første parti, men de dage hvor der så var 2 partier, havde jeg tabt det sidste, det var selvfølgelig en tendens jeg ville gøre op med, så I sidste parti var jeg opsat på at det skulle ændres, og da modstanderen så i en total lige stilling langt inde i partiet tilbød remis, så kunne jeg kun tage imod.
Jeg sluttedde på 4 point hvilket gav en ærefuld 3 plads, jeg scorede også lidt rating, ja det bliver mit højeste ratingtal nogensinde.

Billede: Per Rasmussen med sort imod Dennis Madsen i 6 runde

126 træk, så mange måtte den olkale Ole Bøgh Larsen ud i før han i 6 runde fik remis imod CM Anders Nilsson fra Sverige, det var begge nærmest i rablende tidsnød i lang tid, partiet er værd at kikke på, det kan ses på livesiden.
http://view.livechesscloud.com/0ce76d74-17d0-43d8-91ec-0d25786ddef0

Det sker


For hele sæsonplanen se under Info.